یکی از بهترین روش هایی که باعث می شود افراد بیشتری با کسب و کار شما آشنا شده و فروش شما افزایش پیدا کند، ثبت مکان کسب و کار در گوگل است. در صورتی که شما کسب و کار خود را در گوگل مپ به ثبت رسانده باشید، افرادی که به دنبال خدمات یا محصولات ارائه شده توسط شما هستند و این خدمات را سرچ می کنند، با مکان کسب و کار شما روبرو خواهند شد. به این ترتیب احتمال بیشتری وجود دارد که افراد نزدیک به سمت کسب و کارتان راهی شوند و شما را برای دریافت خدمات و محصولاتشان انتخاب نمایند.
ثبت کردن مکان یک کسب و کار در گوگل کار سختی نیست، اما می تواند نتایج چشمگیر و مهمی در افزایش فروش و موفقیت شما داشته باشد. از همین رو ما در این مطلب از سایت مرکز فروش 24 تصمیم داریم نحوه انجام این کار را به شما عزیزان آموزش دهیم. همراه ما باشید تا با این نکات ثبت کسب و کار در گوگل به صورت رایگان آشنا شوید.
فهرست مطالب
مراحل ثبت کسب و کار در گوگل مپ
همانطور که در ابتدای مطلب هم اشاره کردیم، ثبت کسب و کار در سرچ گوگل یکی از ساده ترین راه هایی است که به شما کمک می کند فروش خود را افزایش داده و مشتریان بیشتری پیدا کنید. مراحل انجام این کار بسیار ساده است. شما با دنبال کردن مراحل زیر می توانید کسب و کار خودتان را در گوگل مپ اضافه کنید و از آن پس، در معرض دید مشتریان بیشتری قرار بگیرید.
1- ورود به گوگل مپ و جستجوی نام کسب و کارتان
اولین قدم برای ثبت مکان کسب و کار در گوگل این است که گوگل مپ را در تلفن همراه یا رایانه خود باز کنید. اگر نرم افزار map را ندارید، میتوانید از طریق این لینک اقدام نمایید:
google.com/maps
سپس باید نام فروشگاه یا کسب و کار خودتان را در مپ جستجو کنید تا مطمئن شوید که قبلا توسط همکاران یا شرکایتان این کار انجام نشده باشد. اگر نام کسب و کار شما در Google Maps فهرست نشده است، به مرحله بعدی بروید تا آن را به گوگل اضافه کنید. اما اگر نام کسب و کار شما در Google Maps نشان داده می شود، باید روی آن کلیک کنید تا نمایه کسب و کارتان ظاهر شود.
سپس، روی لینک «مالکیت این کسب و کار» کلیک کنید. این لینک شما را به صفحه جدیدی می برد که در آن باید به حساب Google خود وارد شوید و از آن پس، مدیریت این مکان را به عهده بگیرید. با این کار می توانید به نظرات کاربران پاسخ داده و اطلاعات کسب و کارتان را همواره به روز نگه دارید.
2- اضافه کردن کسب و کار به گوگل
در صورتی که فروشگاه یا کسب و کار شما در گوگل مپ وجود ندارد، باید با کلیک روی دکمه ” Add Your Business” آن را به گوگل مپ اضافه کنید. با این کار روند ثبت کسب و کارتان در Google Maps شروع می شود.
شما در هر کاری نیاز دارید که یک راهبرد را برای خود مشخص کنید تا نقشه راه شما مشخص شود. کسب و کارها هم نیاز دارند که یک استراتژی برای فروش محصولات خود داشته باشند. برای آشنایی بیشتر با این موضوع، صفحه استراتژی فروش را توصیه می کنیم.
3- برای مدیریت کسب و کار به حساب Google خود وارد شوید
فقط مالکان حساب Google می توانند کسب و کارها را در Google Maps اضافه و مدیریت کنند. اگر در حال حاضر پس از انجام مرحله قبل وارد حساب Google خود نشده اید، برای مدیریت نمایه کسب و کار باید وارد حساب کاربری خود شوید. اگر حساب Google یا آدرس Gmail ندارید، میتوانید با استفاده از دامنه ایمیل تجاری خود برای یک حساب جدید ثبت نام کنید.
4- نمایه تجاری خود را ایجاد کنید
پس از ورود به Google، می توانید نمایه کسب و کارتان را بسازید. برای کسب وکارهای ثبت نشده، این مرحله با افزودن نام مغازه و انتخاب دسته بندی مربوطه آغاز می شود. برای کسب و کاری که قبلاً ثبت شده و فقط باید مالکیت آن ادعا شود، مراحلی را طی می کنید تا اطلاعات بیشتری درباره شرکت برای تکمیل نمایه کسب و کار Google اضافه کنید.
برای تکمیل این بخش از فرآیند Google Maps، باید جزئیات زیر را ارائه دهید:
- نام کسب و کار
- نوع کسب و کار
- دسته کسب و کار
- آدرس کسب و کار
- منطقه خدمات (در صورت وجود)
- آدرس وب سایت (در صورت وجود)
5- یک روش تأیید را انتخاب کنید
گوگل برای حفظ یکپارچگی تمام نمایه های کسب و کار، همه ثبت مکان ها را تایید می کند. در واقع شما باید برای تایید کسب و کار خود اقدام کرده و اطلاعات ثبت نام خود را وارد کنید، در غیر اینصورت هرگونه ویرایشی که روی کسب و کارتان انجام دهید برای مخاطبان قابل مشاهده نخواهد بود. گوگل برای تایید اطلاعات شما ممکن است از روش های مختلفی مثل ارسال ایمیل، ارسال پیامک به شماره همراه و… استفاده کند.
تأیید ثبت کسب و کار در گوگل مپ می تواند فوری بوده یا به طور متوسط تا هفت روز کاری طول بکشد. هنگامی که تأیید شد، یک اعلان در حساب خود دریافت خواهید کرد.
6- تکمیل مراحل ثبت نام
پس از اینکه کسب و کار خود را تأیید کردید، نوبت به تکمیل مراحل ثبت مکان کسب و کار در گوگل می رسد. در این مرحله باید تنظیمات زیر را اعمال کنید:
- روشن یا خاموش کردن پیام برای برقراری ارتباط با مشتریان
- افزودن توضیحات کسب و کار
- مشخص کردن ساعات کاری
- آپلود عکس و فیلم از کسب و کار
شما می توانید از این مرحله عبور کرده و بعدها هر زمان که خواستید، برای تغییر این تنظیمات و وارد کردن اطلاعات جدید اقدام نمایید.
هزینه ثبت مکان کسب و کار در گوگل
ثبت کسب و کار در گوگل مپ کاملا رایگان است و شما برای ایجاد یا مدیریت نمایه کسب و کار خود هیچگونه هزینه ای پرداخت نخواهید کرد. یعنی شما بدون صرف هزینه می توانید مکان کسب و کارتان را در معرض دید تمام افراد قرار داده و با یک تکنیک کاملا رایگان، فروش خود را افزایش دهید.
چگونه پروفایل گوگل مای بیزینس خود را بهینه کنیم؟
بهینه سازی پروفایل گوگل مای بیزینس (Google My Business) یکی از بهترین روش ها برای افزایش دیده شدن کسب و کار در نتایج جستجوی محلی و گوگل مپ است. وقتی پروفایل شما کامل و جذاب باشد، احتمال جذب مشتریان محلی بیشتر می شود. در ادامه چند نکته مهم برای بهینه سازی این پروفایل آورده شده است:
- اطلاعات کسب و کار را کامل و دقیق وارد کنید: نام، آدرس، شماره تماس، ساعت کاری و وب سایت خود را به طور کامل و بدون اشتباه وارد کنید. این اطلاعات باید با اطلاعات سایت و دیگر شبکه های اجتماعی شما هماهنگ باشد تا گوگل به صحت آن ها اعتماد کند.
- انتخاب دسته بندی های مرتبط و دقیق: دسته بندی کسب و کار را با دقت انتخاب کنید. گوگل از این دسته بندی ها برای نمایش شما در جستجوهای مرتبط استفاده می کند. اگر چند دسته مرتبط وجود دارد، می توانید چند دسته اضافه کنید.
- افزودن تصاویر با کیفیت: تصاویر حرفه ای از محل کسب و کار، محصولات، کارکنان و خدمات، تاثیر زیادی در جذب مشتری دارد. حداقل چند عکس با کیفیت بالا بارگذاری کنید تا مشتریان بتوانند اعتماد بیشتری نسبت به شما پیدا کنند.
- دریافت و پاسخ به نظرات مشتریان: نظرات کاربران در گوگل مای بیزینس تاثیر مستقیم روی رتبه شما دارد. از مشتریان بخواهید پس از استفاده از خدمات یا خرید، نظر خود را ثبت کنند و حتما به نظرات پاسخ دهید. این کار نشان می دهد که شما به بازخورد مشتریان اهمیت می دهید.
- به روزرسانی منظم پروفایل: هر تغییری در ساعات کاری، خدمات، یا محصولات باید سریعا در پروفایل گوگل ثبت شود. به روزرسانی مرتب، به گوگل نشان می دهد کسب و کار فعال و معتبر است.
- استفاده از امکانات اضافی گوگل مای بیزینس: از بخش های ویژه مثل ارسال پست، اضافه کردن محصولات و خدمات، سوالات متداول و رزرو آنلاین بهره ببرید تا تعامل با مشتریان بیشتر شود.
جمع بندی
در این مطلب سعی کردیم نحوه ثبت مکان کسب و کار در گوگل را به شما عزیزان آموزش دهیم. همانطور که متوجه شدید، این کار به صورت رایگان انجام می شود و شما ظرف مدت چند دقیقه و با طی کردن مراحلی ساده می توانید کسب و کارتان را به لیست گوگل مپ اضافه کنید. این کار مشتریان بیشتری را به سمت شما هدایت کرده و در نتیجه، فروش کلی شما را افزایش خواهد داد. در آخر پیشنهاد می کنیم اگر کسب و کار نوپایی دارید، برای دید بهتر نسب به کسب و کارتان مقاله ذهنیت فروش را مطالعه کنید.