استراتژی های جذب مشتری در سال 1403 (بهترین روش ها)

برنامه ریزی برای جذب مشتری و نگهداری آن ها در دراز مدت، شانس شما را برای موفقیت روز افزون افزایش می دهد؛ بنابراین باید بهترین و جدیدترین اطلاعات را در مورد استراتژی های جذب مشتری، شیوه کاهش هزینه های جذب مشتریان جدید و تبدیل کردن آن ها به مشتریان وفادار را داشته باشید. در غیر این صورت رقبای پیگیر، برای موفقیت از شما پیشی خواهند گرفت.

در این مطلب از سایت مرکز فروش 24 هر آن چه در این باره نیاز دارید را به شما خواهیم آموخت.

چرا استراتژی های جذب مشتری مهم هستند؟

تمام انواع استراتژی های جذب مشتری بنا به دلایل فراوانی مهم هستند. تفاوتی ندارد بیزینس شما اکنون در چه مرحله ای بوده و چند سال از احداث آن می گذرد؛ در هر صورت این مزایا را در اختیار خواهید داشت:

  • با استراتژی های جذب مشتری به راحتی می توان رشد را تجربه کرد. درآمد بالاتر، پرداخت به موقع و درخور، توجه به کارکنان کسب و کار و برنامه ریزی با دید بازتر برای آینده، از مزایای آن به شمار می رود.
  • با رشد هر چه بهتر برندتان، سرمایه گذاران و شرکا با پیشنهادهای فوق العاده به سمتتان خواهند آمد و در این صورت، قطعا اتفاقات جذاب تری برای شما رخ خواهد داد. توانایی جذب و تبدیل سیستماتیک مشتریان جدید، شرکت ها را همواره در حال رشد نگه داشته و سرمایه گذاران را نیز تا حد زیادی راضی می کند.
ادامه مطلب  شعار برند چیست و چگونه یک شعار مناسب انتخاب کنیم؟

با این اوصاف، شما باید با داشتن دانش کافی در حوزه فروش و بازاریابی، استراتژی های مناسبی را برای کسب و کارتان ایجاد کنید. برای این منظور پیشنهاد می کنیم شرکت در دوره های سایت مرکز فروش 24 را از دست ندهید.

هدف از استراتژی های جذب مشتری چیست؟

تا این جا احتمالا گمانه زنی هایی در مورد استراتژی های جذب مشتری داشته اید، اما بد نیست در این بخش به صورت کامل تر به آن پرداخته شود. هدف از انجام این کار، یافتن راهی تکرار شدنی و منطقی برای جذب مشتریان است. این در حالیست که انتظار دارید مشتریان از این به بعد خودشان به کارتان جذب شده و از محصولات و خدماتتان خرید کنند.

امروزه برندهای پر آوازه از روش ها و تکنیک هایی برای جذب مشتریان و فروش هر چه بهتر استفاده می کنند. از جنبه های مختلف که به این کار نگاه می کنیم، شباهت هایی به مارکتینگ دارد، اما از تفاوت های میان این دو نیز نباید عبور کرد.

هدف مارکتینگ یا همان بازاریابی، ایجاد آگاهی است؛ اما استراتژی های جذب مشتری برای اقدام کردن آن ها مناسب خواهد بود. مارکتینگ مشتریان را برای خرید محصول یا خدمتی خاص مجاب می کند، در حالی که استراتژی های جذب مشتری باعث اقدام کردن آن ها خواهد شد.

در استراتژی های جذب مشتری چه اتفاقی رخ می دهد؟

استراتژی های جذب مشتری به همین سادگی ها هم نیست و باید در آن تجربه کسب کرد. البته با کسب تجربه خیلی راحت روی دور فروش بالا خواهید افتاد. مشتریان زمانی که در شرف خرید محصولی باشند، از آن به صورت کامل آگاهی دارند. آن ها محصول یا خدمت شما را به لیست خرید خود اضافه کرده تا بعدها از آن بهره ببرند. بعد از آن در صورت داشتن کیفیت و خدمات پس از فروش، تصمیم می گیرند که به مشتریان وفادار شما تبدیل شوند؛ بنابراین آگاهی، در نظر گرفتن و تصمیم برای خرید می تواند خریدی مناسب را برایشان در پی داشته باشد.

ادامه مطلب  آمادگی قبل از فروش! قبل از فروش چه کارهایی انجام دهیم؟

انواع استراتژی های مناسب برای جذب مشتری در سال جدید

زمانی که برنامه ای برای جذب مشتریان می چینید، باید تمام جوانب و راه ها را در نظر داشته باشید. انتخاب این راه ها به نیاز، سلیقه، بودجه و جامعه هدف شما بستگی دارد. با این حال پیشنهاد می شود بیشتر از یک راه را امتحان و یا برخی از آن ها را با هم ترکیب کنید. مدل های مختلف از استراتژی های جذب مشتری در این بخش آورده شده است.

1- سئو

سئو نه تنها هیچ گاه برای جذب مشتری قدیمی نمی شود، بلکه خیلی از فروشندگان به تازگی با مزایا و ویژگی های برجسته آن برای برندسازی هر چه بهتر آشنا شده اند. با وجود فاصله نسبتا زیاد سئو با علم و منطق، روش های اثبات شده ای به چشم می خورند که هر چه محتوای شما رتبه بهتری داشته باشد، مردم نیز اعتماد بیشتری به کسب و کارتان دارند؛ در نتیجه می توانید فروش بهتری را تجربه نمایید.

ساخت محتواهای مفیدی که کاربران به خوبی با آن ها ارتباط برقرار کرده و آن را برای مطالعه در آینده نیز کنار بگذارند، باید یکی از اهداف اصلی‌تان برای جذب مشتری باشد. از این نکات برای بهتر شدن رتبه سئوی سایت خود در میان رقبا بهره ببرید:

  • حتما از کلیدواژه های گوناگون و پر استفاده در محتوای خود استفاده کنید.
  • استفاده از تصاویر و ویدیو را در خلال محتوایتان از یاد نبرید. همچنین اضافه کردن زیرنویس به محتواهای ویدیویی گامی بلند برای موفق شدن سئو است. از آلت تکست ها برای درک بهتر تصاویر استفاده نمایید.
  • از طریق محتوای خود به مقالات دیگر سایتتان یا دیگران لینک بدهید تا مردم تجربه ای لذتبخش از مطالعه داشته باشند.
ادامه مطلب  جملات انگیزشی برای جذب مشتری! جملاتی که باید بلد باشید!

سئو به چند دلیل یک روش محبوب برای جذب مشتری است. کار کردن با آن زیاد سخت نبوده و شیوه ای مقرون به صرفه به شمار می رود؛ بنابراین به عنوان اولویتی برای بسیاری از تیم های بازاریابی شناخته می شود. پس شما نیز با زمان گذاشتن برای یادگیری سئو یا استخدام افراد ماهر در این زمینه، به برند خود رونق ببخشید.

2- بازاریابی محتوایی

از استراتژی های جذب مشتری دیگر که تاثیر آن مشهود است، می توان بازاریابی محتوایی را نام برد. این شیوه برای هر کسب و کاری کارآمد بوده و با ایجاد محتوایی جدید، هیجان انگیز و مرتبط با مسیر کاری خود، تاثیر به سزایی روی ذهن مخاطب برای خرید محصولات و خدمات خواهید گذاشت. این روزها جلب توجه در دنیای مجازی، فروش بهتر را برای برندها رقم زده و چه خوب است به شیوه ای اصولی و از راه محتوا بتوانید این را پیاده سازید.

در دنیایی پر از تبلیغات کاذب که منجر به کاهش اعتماد مشتریان شده، بسیاری از بازاریابان این اعتماد را به مردم بازگردانده اند. این یعنی شما نباید هیچ محتوای اشتباهی تولید کنید و همه چیز باید طبق اصول خود پیش برود. قلب بازاریابی محتوا، برقراری ارتباط درست شما و مخاطبانتان است.

به همین خاطر هر قسمت از محتوا باید با خوانندگانتان مرتبط بوده و به عنوان یک فراخوان واضح برای اقدام کردنشان شناخته شود. فراموش نکنید که بازاریابی محتوا بخشی از تولید محتوا و نیز ارتقای آن است.

3- وبلاگ نویسی

در ادامه معرفی استراتژی های جذب مشتری به وبلاگ نویسی می رسیم که روشی توصیه شده از سوی کارشناسان این حوزه برای هر صنعت و مخاطبی است. راه اندازی وبلاگ کمک می کند که شما موضوعات مختلف را بررسی کرده و دانش بهتری از محصولات و خدماتتان داشته باشید. در این بین می توانید این دانش را با دیگران به اشتراک گذاشته و حس خوبی به مخاطب بدهید.

ادامه مطلب  لیست بهترین کسب و کارهای بدون سرمایه (بررسی جامع)

به یاد داشته باشید ایجاد حس خوب تاثیر بی نظیری روی خرید بیشتر از سوی مصرف کنندگان دارد. پس با این کار، فرصت زیادی برای ایجاد ارتباط با مشتریان دارید و حتی می توانید به پاسخ های موجود در ذهنشان پاسخ دهید.

اگر تصمیم به ایجاد یک وبلاگ گرفته اید، از وجود منابع کافی برای استفاده از آن ها اطمینان حاصل کنید. چنان چه خودتان از نویسندگی وبلاگ سر در نمی آورید، هیچ ایرادی نداشته و می توانید از قدرت نویسندگان این حوزه بهره مند شوید. فریلنسرهای فراوانی اکنون در این زمینه فعالیت دارند که امکان استفاده از تجاربشان فراهم است.

4- بازاریابی شبکه های اجتماعی

شاید برای موفق شدن در شبکه های اجتماعی پرطرفدار میان ایرانی ها مانند تلگرام و اینستاگرام باید تلاش زیادی به خرج دهید، اما قطعا ارزشش را خواهد داشت. آمارها از سوی ایرانی ها نشان می دهد آن دسته از برندهایی که در کنار فروشگاه های حضوری از شبکه های اجتماعی هم استفاده می کنند، فروش بیشتری دارند.

مردم در این روزها به دنبال رسیدن هر چه زودتر به نتیجه هستند و خرید آنلاین برایشان جذاب است؛ از این رو سر وقت آنلاین شاپ ها می روند. به این خاطر که تقریبا همه چیز را می توان در این فضا به فروش رساند، هرگز از آن غافل نشوید.

پست کردن محصولات و خدمات در شبکه های اجتماعی شاید در روزهای اول برایتان عجیب و غیر قابل تحمل به نظر برسد، اما مقاومت و استمرار را فراموش نکنید. در روزهای نخست باید جامعه هدف خود را در این شبکه ها یافته و تعاملی شایسته با آن ها داشته باشید. این که جامعه هدف شما بیشتر از چه نرم افزارهایی استفاده می کنند، سبب فروش مجازی بهتر می شود.

ادامه مطلب  روانشناسی جذب مشتری چیست؟ آشنایی با نکات و مزایا

مثلا اگر کالایی مختص مردان به فروش می رسانید، نرم افزار پینترست اصلا فضای خوبی برایتان نیست؛ زیرا تنها 15 درصد از کاربران آن را مردان تشکیل می دهند. اینستاگرام و تلگرام گزینه های به مراتب بهتری برایتان خواهند بود. برخی برنامه های جانبی نیز در ارسال خودکار پیام ها و پست ها به شما کمک می کند و از طریق فروشگاه مجازی موجود روی تلفن های همراه، یعنی گوگل پلی و اپ استور می توان به آن ها دسترسی داشت.

سخن پایانی

به نظر می رسد 1403 سال دشوار و پر رقابتی برای بسیاری از برندها باشد. آن ها می خواهند رکورد فروش خود در سال های گذشته را جابجا کرده و به نوعی درآمدهای رویایی به دست آورند؛ بنابراین نباید از استراتژی های جذب مشتری غافل شوند. اگر شما نیز استراتژی های دیگری در راستای فروش بیشتر کالاها یا خدمات می شناسید، حتما آن را در بخش نظرات معرفی کنید. و در آخر برای آشنایی بیشتر با این مفهوم توصیه می کنیم محتوای استراتژی فروش را مطالعه کنید.

منبع

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط