استراتژی ورود به بازار چیست؟ راحت ترین روش ورود به بازار

استراتژی ورود به بازار چیست؟ راحت ترین روش ورود به بازار

راه اندازی یک کسب و کار و ورود به بازار، می تواند جذابیت زیادی برای هر فرد داشته باشد؛ اما خوب است بدانید که این فرایند، با دغدغه ها و چالش هایی نیز همراه است. در چنین شرایطی، آگاهی از استراتژی ورود به بازار می تواند به شما کند تا برنامه ای گام به گام برای گسترش کسب و کار خود در بازار طراحی کنید و در یک مسیر درست و هدفمند پیش بروید.

در این مطلب از سایت مرکز فروش 24، استراتژی مورد نیاز برای ورود به بازار را معرفی کرده و اطلاعات بسیار مهمی در این باره ارائه داده ایم؛ پس با ما همراه باشید!

نحوه طراحی استراتژی ورود به بازار

طراحی یک استراتژی مناسب برای ورود به بازار، از طریق جمع آوری چندین استراتژی و روش مختلف بازاریابی انجام می شود تا احتمال ورود موفقیت آمیز محصول به بازار هدف، به بالاترین میزان خود برسد. در این بخش، عناصر کلیدی و مراحلی که باید در فرایند طراحی استراتژی ورود به بازار مورد توجه قرار دهید را معرفی کرده ایم:

شناسایی بازار هدف

شناسایی بازار هدف

اولین کاری که باید در این مسیر انجام دهید، شناسایی بازار هدف است؛ زیرا مشتری، به عنوان محور اصلی هر استراتژی بازاریابی شناخته می شود و باید به طور دقیق مورد شناسایی قرار گیرد. بازار هدف، به گروهی از افراد گفته می شود که دارای مجموعه ای از خصوصیات مشترک (مانند شباهت های روان شناختی) هستند.

ادامه مطلب  صحبت تلفنی با مشتری و نحوه مدیریت تماس با مشتری !

برای شناسایی این ویژگی های مشترک، لازم است تا تحقیقاتی را روی افرادی که احتمال دارد محصول شما را خریداری کنند انجام دهید. با این کار، به یک سری ویژگی های مشترک میان آن افراد دست پیدا خواهید کرد و می توانید از این ویژگی ها، برای ادامه مسیر ورود خود به بازار استفاده کنید.

مشخص کردن ارزش پیشنهادی محصول

در دومین گام از طراحی استراتژی ورود به بازار، باید ارزش پیشنهادی محصول خود را مشخص کنید. ارزش پیشنهادی یک محصول، در واقع همان مزایایی است که خرید آن محصول برای خریداران به همراه دارد؛ به بیان دیگر، ارزش پیشنهادی محصول است که تعیین می کند که چرا بازار هدف، باید محصول شما را خریداری کند.

در مسیر آماده سازی استراتژی ورود به بازار، باید درک درستی از ارزش پیشنهادی محصول خود به دست آورید؛ زیرا این کار به شما کمک می کند تا مراحل بازاریابی خود را در مسیر درستی پیش ببرید. برای تعیین ارزش پیشنهادی محصول خود، باید بدانید که دقیقا چه محصولی را می خواهید وارد بازار کنید و بازار هدف آن محصول، دقیقا چه افرادی هستند. در این بخش، سوالاتی را مطرح کرده ایم که در جهت تعریف ارزش پیشنهادی محصول، به شما کمک می کنند:

  • محصول شما چه وجه تمایزی نسبت به رقبا دارد؟
  • محصول شما چه مزیتی را به مشتری ارائه می دهد و چه مشکلی را از او برطرف می کند؟
  • محصول یا خدمت مورد نظر شما، چه تجربه منحصر به فردی را به مشتری ارائه می دهد؟

استراتژی قیمت گذاری

قیمت، یکی از مهم ترین فاکتورها برای هر محصول به شمار می رود و صاحبان کسب و کار، همواره در تلاش اند تا محصول یا محصولات خود را با قیمتی معقول و مناسب به خریداران عرضه کنند؛ زیرا اگر این قیمت بیش از حد پایین باشد، دچار ضرر خواهند شد و اگر قیمت بیش از حد بالا باشد، کسی از آنها خرید نخواهد کرد.

ادامه مطلب  قیف فروش چیست و چه طور یک قیف فروش بسازیم؟

در این مرحله از طراحی استراتژی ورود به بازار که درک درستی از بازار هدف خود و ارزش محصول خود به دست آورده اید، احتمالا می توانید حدس بزنید که مشتری، حاضر است چه مبلغی را برای خرید محصول از شما بپردازد. علاوه بر این، سوالات زیر نیز به شما کمک می کنند تا فرایند قیمت گذاری محصولات خود را به شیوه بهتر و موثرتری انجام دهید:

  • هزینه تولید محصولات یا خدمات ارائه شده توسط شما چقدر است؟
  • چه مبلغی را باید به عنوان سود در نظر بگیرید؟
  • رقبای شما برای محصولات یا خدمات مشابه، چه قیمتی را تعیین کرده اند؟
  • بازار هدف شما حاضر است چه مبلغی را بابت محصولات یا خدمات شما پرداخت کند؟

ساخت استراتژی پروموشن

ساخت استراتژی پروموشن

در این مرحله از مراحل استراتژی ورود به بازار، باید استراتژی پروموشن خود را بسازید؛ یعنی برنامه تبلیغ محصول خود به مشتریان هدف را مشخص کنید. برای این کار باید یک برنامه بازاریابی طراحی کنید که مراحل دستیابی به پایگاه مشتریان را به شما نشان دهد.

تکنیک هایی که از آنها برای تبلیغ محصول خود استفاده می کنید، به نوع محصول یا خدمتی که ارائه می دهید بستگی دارد؛ برای مثال، ممکن است یک کسب و کار از یک تیم فروش برای معرفی محصول خود به سایر مشاغل استفاده کند و کسب و کار دیگر، ترجیح دهد که تمرکز خود را بر بازاریابی در شبکه های اجتماعی قرار دهد. در این بخش، سوالاتی را مطرح کرده ایم که می توانید به کمک آنها، استراتژی پروموشن کسب و کار خود را مشخص کنید:

  • بهترین کانال برای دسترسی به بازار هدف شما کدام است؟ آنلاین یا آفلاین؟
  • مشتریان شما به روش های بازاریابی تلفنی پاسخ بهتری می دهند یا روش های بازاریابی سئو؟
  • مخاطبان هدف شما، بیشتر وقت خود را صرف چه چیزی می کنند؟
  • با توجه به بودجه ای که در اختیار دارید، کدام روش های بازاریابی برای شما مناسب خواهند بود؟
ادامه مطلب  استراتژی فروش در 8 مرحله + نکات طلایی فروش چند برابری

انتخاب کانال های توزیع و فروش

در این مرحله از طراحی استراتژی ورود به بازار، باید کانال های توزیع و فروش خود را انتخاب کنید. کانال های توزیع و فروش به بسترهایی گفته می شود که می توانید از طریق آنها، محصول خود را به فروش برسانید. در ابتدا باید مشخص کنید که فروش شما از نوع اینترنتی باشد یا حضوری؟ (البته اگر بسترهای لازم را در اختیار داشته باشید می توانید هر دو گزینه را انتخاب کنید).

در گام بعد، باید به طور دقیق مشخص کنید که فرایند فروش شما به چه صورت باشد؟ به عنوان مثال، می خواهید محصول خود را به طور عمده در اختیار فروشندگان قرار دهید تا آنها محصول شما را بفروشند یا اینکه قصد دارید آن محصول را در مغازه خودتان به فروش برسانید؟

تعیین معیارهایی برای نظارت بر عملکرد

میزان موفقیت استراتژی ورود به بازار شما، به اهداف و مسیری که در پیش گرفته اید بستگی دارد. پیشنهاد ما این است که معیارهایی را برای سنجش موفقیت خود تعیین کنید و از این طریق، عملکرد خود را مورد بررسی و ارزیابی قرار دهید. نظارت بر این معیارها به شما کمک می کند تا در صورت نیاز، تغییراتی در مسیر خود ایجاد کنید تا به نتیجه مطلوب برسید.

جمع بندی

در این مطلب، استراتژی ورود به بازار را به صورت مرحله به مرحله شرح دادیم و نکات مهمی در این زمینه مطرح کردیم. راه اندازی یک کسب و کار و رسیدن به درآمد بالا، می تواند برای همه افراد خوشایند و رویایی باشد؛ اما عاملی که موجب تمایز بین کسب و کارهای موفق و دیگر کسب و کارها می شود، آگاهی از استراتژی مناسب برای ورود به بازار است. این استراتژی به شما کمک می کند تا مسیر کسب و کار خود را به درستی پیش ببرید و به سودهای قابل توجهی دست پیدا کنید.

ادامه مطلب  مشتری بازگشتی چیست؟ چرا این مشتری ها مهم هستند؟

برای اینکه با دید بازتر و اطلاعات بیشتر و دقیقتری وارد حوزه فروش شده و توانایی رقابت با دیگران را پیدا کنید، به شما شرکت در دوره های مختلف بازاریابی و فروش سایت را پیشنهاد می دهیم.

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
درخواست مشاوره
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط