همه چیز در رابطه با پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing)

همه چیز در رابطه با پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing)

پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) یا بازاریابی عملکردی به تبلیغات آنلاینی گفته می شود که کسب و کارها در آن تنها برای نتایج مشخص مانند کلیک هر بازدید کننده و نرخ فروش هزینه می کنند. انواعی از این نوع تبلیغات به صورت روزانه در موتورهای جست و جو کننده، رسانه های اجتماعی و ویدیوها انجام می شود.

اگر می خواهید در مورد این نوع بازاریابی اطلاعات بیشتری کسب کنید، تا انتهای این مطلب از سایت مرکز فروش 24 همراهمان باشید.

پرفورمنس مارکتینگ چیست؟

همان طور که اشاره شد، پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) نوعی از بازاریابی دیجیتال است که تبلیغ دهنده ها صرفا زمانی برای آن هزینه می پردازند که نتایج مورد نظرشان به دست آمده باشد. این نتایج می تواند کلیک ها، نمایش ها، فروش ها و عوامل دیگری را شامل شوند که به عنوان هدف تبلیغاتی مشخص شده اند. این یعنی هزینه ها بر حسب عملکرد واقعی کمپین ها محاسبه می گردند.

بررسی مزایای پرفورمنس مارکتینگ

پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) مزایای فراوانی دارد و به همین خاطر به یکی از برجسته ترین روش های بازاریابی دیجیتال تبدیل شده است. در این بخش به برخی از این مزایا اشاره می شود.

ادامه مطلب  نقشه رشد کسب و کار چیست؟ ترسیم نقشه رشد کسب و کار

1- قابلیت اندازه گیری دقیق

این روش به تبلیغ دهنده ها امکان می دهد تا نتایج و عملکرد کمپین های خود را با دقت بالایی اندازه گیری کنند؛ آن هم با استفاده از بازارهای تحلیل داده ها که می تواند شاخص های کلیدی عملکرد نظیر نرخ تبدیل، هزینه به ازای کلیک و بازگشت سرمایه را در زمان کمی اندازه گرفت.

2- ریسک کم

کاهش ریسک از مزایای بزرگ این روش است. تبلیغ دهنده ها تنها برای نتایج واقعی هزینه می کنند و ریسک زیادی در هزینه کردن آن ها وجود نخواهد داشت. از این رو، خیال آن ها بابت پرداخت وجه با توجه به بازدهی راحت تر است.

3- مدیریت بهینه بودجه

تبلیغ دهنده ها در پرفورمنس مارکتینگ می توانند مدیریت بهتری روی بودجه خود داشته باشند؛ چرا که هزینه صرفا زمانی پرداخت می شود که نتیجه مد نظرشان حاصل شده باشد. این مزیت موجب کاهش هدر رفت بودجه و افزایش بازدهی در بازاریابی می شود.

4- بهینه سازی مداوم

امکان بهینه سازی کمپین ها بر حسب داده های واقعی و بازخوردهای سریع به صورت مداوم وجود دارد. تبلیغ دهنده ها می توانند استراتژی ها و ترفندهای خود را با سرعت بالای تنظیم کنند تا عملکرد کمپین ها بهبود یابد.

5- هدف گذاری دقیق

در نهایت باید گفت تبلیغ دهنده ها با استفاده از ابزارهای پیشرفته هدف گذاری می توانند مخاطبان خود را خیلی زود مشخص کنند. این موضوع باعث افزایش نرخ تبدیل و کاهش هزینه ها می شود. به بیان دیگر، تبلیغات به دست افرادی می رسد که احتمالا علاقه زیادی به محصولات یا خدمات معرفی شده دارند.

ادامه مطلب  معرفی بهترین کسب و کارهای زود بازده!

انواع پرفورمنس مارکتینگ کدامند؟

پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) شامل انواع مختلفی از روش ها و مدل های پرداختی است که در این بخش می خواهیم 5 تا از مهم ترین آن ها را معرفی کنیم.

1- پرداخت به ازای کلیک

در پرداخت به ازای کلیک یا PPC، فرد یا تیم باید به ازای هر کلیکی که روی تبلیغ انجام می شود، هزینه ای پرداخت نماید. این مدل با موتورهای جست و جو مانند Google Ads یا Facebook Ads تناسب دارد.

2- پرداخت به ازای نمایش

در مدل پرداخت به ازای نمایش یا CPM، تبلیغ دهنده به ازای هر هزار بار نمایش تبلیغ موظف به پرداخت هزینه است. البته مقدار نمایش می تواند متفاوت باشد. از این مدل بیشتر برای افزایش آگاهی از برند و رسیدن به تعداد زیادی مخاطب استفاده می شود.

3- پرداخت به ازای فروش

مدل پرداخت به ازای فروش یا CPA برای زمانی است که تبلیغ دهنده صرفا در زمان فروش واقعی یا اقداماتی مانند پر کردن فرم یا ثبت نام هزینه پرداخت می کند. افراد و تیم هایی که به دنبال نتایج قابل لمس و قابل اندازه گیری هستند، می توانند از این روش استفاده نمایند.

4- ایمیل مارکتینگ

ایمیل مارکتینگ نیز روش موثر دیگر مرتبط با پرفورمنس مارکتینگ است. تبلیغات و پیشنهادها در این روش به صورت مستقیم به ایمیل کاربران ارسال می گردد. این شیوه به افراد و تیم ها کمک می کند تا با مشتریان واقعی خود در ارتباط بوده و نرخ تبدیل را بیشتر کنند.

5- بازاریابی محتوا

تبلیغ دهنده ها در بازاریابی محتوا به دنبال خلق محتوای با کیفیت و ارزشمند هستند تا مخاطبان خود را آگاه و در نهایت جذب کنند. این روش موجب افزایش اعتبار برند و ایجاد رابطه بلند مدت میان یک کسب و کار و مشتریان می شود.

ادامه مطلب  بوم کسب و کار چیست و چگونه باید آن را طراحی کنیم؟

نکات مهم در اجرای پرفورمنس مارکتینگ

پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) نیازمند رعایت نکات مهمی است تا بتوان حداکثر بازدهی را از آن به دست آورد. در ادامه به این نکات طلایی به صورت گام به گام اشاره خواهد شد.

  1. پیش از آغاز کمپین های مورد نظر، باید اهدافی مشخص و قابل اندازه گیری داشته باشید. این اهداف ممکن است شامل افزایش ترافیک وب سایت، افزایش فروش یا افزایش آگاهی از برند باشند.
  2. انتخاب کانال های مناسب برای تبلیغات اهمیت زیادی دارد که از جمله آن ها می توان موتورهای جست و جو، شبکه های اجتماعی، ایمیل مارکتینگ و تبلیغات بومی را نام برد.
  3. بعد از آن باید مخاطبان هدف و نیازهای آن ها را به طور کامل بشناسید. دانستن علایق و رفتارهای آن ها، تاثیر زیادی در فروش بیشتر در آینده خواهد داشت.
  4. استفاده از برخی ابزارهای تحلیل مانند Google Analytics کمک می کند تا عملکرد کمپین های خود را با دقت بیشتری اندازه بگیرید. این ابزارها در مورد ترافیک، نرخ تبدیل، بازدهی و هزینه ها نیز اطلاعات مفیدی به شما می دهند.
  5. پرفورمنس مارکتینگ به آزمون و بهینه سازی مستمر هم نیاز دارد؛ پس حتما تحقیقی در مورد تست های تحلیل نتایج کسب و کارها داشته باشید.
  6. مشخص کنید که بودجه دقیق برای هر کمپین و مدیریت هزینه ها باید چه قدر باشد. نظارت روی هزینه ها و بازدهی عملکرد باعث می شود بودجه خود را بهینه تر خرج کنید.
  7. نرخ بازگشت سرمایه از مهم ترین شاخص ها در پرفورمنس مارکتینگ است که باید تحقیقاتی در این باره نیز داشته باشید. همیشه باید سعی کنید با کمترین هزینه، بیشترین بازدهی ممکن را به دست آورید.
  8. شخصی سازی محتوا و تبلیغات با توجه به اطلاعات و داده های به دست آمده از مخاطبان، تاثیر بهینه ای روی نرخ تبدیل شما خواهد داشت.
  9. اگر می بینید یکی از روش های معرفی شده مرتبط با این بازاریابی جواب نداد، هرگز نگران نباشید. شما هنوز فرصت هایی برای امتحان کردن روش های دیگر دارید؛ در واقع انعطاف پذیری از مزایای بزرگ پرفورمنس مارکتینگ است.
ادامه مطلب  صمیمی شدن با مشتری کار درستی است؟ نکاتی که باید در این مورد بدانید

جمع بندی

با نظارت و پیگیری مداوم بر عملکرد کمپین ها و انجام تغییرات لازم می توانید سرعت بیشتری در رشد کسب و کار خود با استفاده از پرفورمنس مارکتینگ (Performance Marketing) داشته باشید. رعایت تمام نکات گفته شده در این مطلب سبب رسیدن شما به اهداف بازاریابی مورد نظر خواهد شد.

منبع 1    منبع 2

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط