راه اندازی کسب و کار شخصی راه اندازی کسب و کار شخصی

صفر تا صد راه اندازی کسب و کار شخصی و موفق در ایران

برخی افراد تصور می کنند تنها هدف راه اندازی یک کسب و کار، به دست آوردن سود است. این افراد معمولا با هیچ استراتژی نمی توانند به موفقیت برسند؛ زیرا نمی خواهند فردی خلاق و کارآفرین باشند. راه اندازی کسب و کار شخصی و موفق شدن در ایران با توجه به رقبای زیاد در هر حوزه، چندان کار ساده ای نیست و باید اطلاعات مفیدی در مورد صفر تا صد انجام آن داشته باشید.

ما در این مطلب از سایت مرکز فروش 24 مراحل راه اندازی یک کسب و کار موفق را به شما توضیح خواهیم داد و تمام نکات مهم این حوزه را معرفی می کنیم. با ما باشید!

آموزش گام به گام راه اندازی کسب و کار شخصی در ایران

اغلب مردم فکر می کنند موفقیت در یک کسب و کار یک شبه به دست می آید و نمی دانند کسب و کارهای موفق چه سختی هایی را برای رسیدن به این جایگاه تحمل کرده اند. راه اندازی کسب و کار شخصی به برنامه ریزی دقیق و گام به گام نیاز دارد. در واقع بدون داشتن نقشه راه هرگز نمی توان موفقیت های چشمگیری را تجربه کرد. در این جا گام هایی برای رسیدن به موفقیت در کسب و کارها را معرفی می کنیم:

ادامه مطلب  مدیریت انتقاد مشتری ها ( چه طور انتقادهای مشتری‌ها را مدیریت کنیم؟)

1- ایده پردازی

ایده های مختلفی برای راه اندازی کسب و کار شخصی قابل اجرا هستند، ولی بهتر است به دو فاکتور مهم توجه کنید. در ابتدا باید مهارت لازم برای اجرای آن ایده را داشته باشید و همچنین آن ایده سودآور باشد. نباید به دنبال ایده هایی باشید که تا به حال مهارت های مربوط به آن را نیاموخته اید. به این صورت، می توانید روی محصولات موجود و رفع ایرادات آن ها برنامه ریزی کنید. بهبود ارائه خدمات و افزایش کیفیت آن ها نیز باعث ایجاد کسب و کاری موفق خواهد شد.

2- بررسی بازار هدف

بعد از ایده یابی، نوبت به بازار هدف می رسد. برای شناسایی بازار هدف باید تحقیقات گسترده ای داشته باشید. پس بازار را تحلیل کرده و ببینید آیا محصولات یا خدمات شما در آن منطقه اشباع شده اند یا نه. ترجیحا روی موارد اشباع شده سرمایه گذاری نکرده و به سراغ ایده های جدیدی بروید که برای مردم تازگی دارند.

برای شناسایی بازار هدف، از مردم بخواهید نظرات خود را در قالب نظرسنجی یا مصاحبه در دسترس قرار دهند. بعد از دریافت داده ها باید روی آن ها تجزیه و تحلیل داشته باشید و سپس به پیش بینی ایده های خود بپردازید. لازم است به اطلاعاتی در مورد نقاط ضعف، قوت، تهدیدها و فرصت های حوزه کاری خود برسید.

3- بررسی میزان اعتبار ایده راه اندازی کسب و کار

اعتبارسنجی ایده یکی از مراحل مهم در راه اندازی کسب و کار شخصی در ایران است. پیش از ورود به فرآیند نهایی و تولید یا ارائه خدمات، باید شبیه سازی از کسب و کار خود را در ذهن یا روی کاغذ داشته باشید و با مردم در این باره صحبت کنید.

ادامه مطلب  جملات انگیزشی جذب مشتری! جملاتی که باید بلد باشید!

اگر ایده ها با استقبال آن ها مواجه شد، قطعا در آینده می توانید موفقیت های فراوانی را رقم بزنید. شکست در اعتبارسنجی ایده به این معنا نیست که باید آن ایده را به کلی به دست فراموشی بسپارید. گاهی اوقات اعمال برخی تغییرات در آن ایده سبب موفقیت در این مرحله می شود.

4- نوشتن برنامه برای کسب و کار

در بخش چهارم باید سر وقت ایجاد یک برنامه برای کسب و کار خود بروید که اصطلاحا به عنوان بیزینس پلن نیز شناخته می شود. این برنامه در واقع روندی پویا است که نقشه راهتان را نشان می دهد. با کمک آن می توانید ایده خود را برای صاحبان سرمایه ارائه کرده و از آن ها درخواست حمایت داشته باشید.

5- تامین سرمایه مالی لازم برای رشد کسب و کار

حتی بهترین ایده های ممکن بدون حمایت مالی نمی توانند نتیجه مناسبی داشته باشند. روش های مختلفی وجود دارد که از طریق آن ها می توان سرمایه پروژه های متنوع را تامین کرد. ساده ترین راه این است که سر وقت سرمایه و پس انداز شخصی خود بروید. خانواده و دوستان نیز شاید بتوانند در این راه به شما کمک کنند. اگر این طور نبود، صندوق های سرمایه گذاری خطرپذیر زیادی در سراسر کشور وجود دارند که می توانید از امتیازات آن ها بهره مند شوید.

6- بررسی مسائل حقوقی

حتما به مسائل حقوقی کسب و کارتان دقت کنید؛ زیرا کوچک ترین خطایی منجر به ایجاد پرونده های سنگین در دادگاه می شود. شما باید ساختار حقوقی منظم در شرکت خود به وجود آورده و نظارت کاملی روی قراردادها داشته باشید. برای انجام هر کاری باید از مجوزهای مربوط استفاده کرده و آن ها را اخذ نمایید. مثلا دریافت نماد اعتماد الکترونیک برای حضور و تبلیغ در فضای مجازی ضروری است.

ادامه مطلب  مدیریت استرس در کسب و کار ( چه طور در کسب و کار استرس نداشته باشیم؟)

7- انتخاب نام و لوگو برای کسب و کار

نام و لوگوی مناسب برای راه اندازی کسب و کار شخصی اهمیت زیادی دارد. مردم با این اطلاعات می توانند شناخت بیشتری نسبت به کسب و کارتان پیدا کنند. نکات زیر را در این انتخاب در نظر داشته باشید:

  • نام و لوگویی جذاب و گیرا انتخاب کنید.
  • نام برند باید با کارکرد آن در جامعه همسو باشد.
  • نام های طولانی را فراموش کنید؛ زیرا مردم آن ها را به یاد نخواهند آورد.
  • لوگویی انتخاب کنید که توجه دیگران را در تبلیغات آفلاین و آنلاین جلب نماید.
  • تمام این نکات را در انتخاب دامنه اینترنتی خود نیز در نظر بگیرید.

8- تشکیل تیم برای راه اندازی کسب و کار شخصی

با وجود این که در ابتدا به دنبال راه اندازی یک کسب و کار شخصی هستید، اما در ادامه بد نیست با کار تیمی به موفقیت های بیشتری برسید. تحقیقات نشان می دهد بیزینس های گروهی زودتر به نتیجه می رسند؛ زیرا افراد دیگر نیز در محقق شدن برنامه ریزی ها و اهداف سهیم هستند.

تقریبا تمام کسب و کارها در کشورهای اروپایی و آمریکایی به صورت گروهی ایجاد شده و اکثرا هم موفقیت های زیادی را تجربه می کنند. البته در تشکیل تیم باید به دنبال افراد پر انگیزه و کوشا باشید.

9- ساخت وب سایت و فعالیت در شبکه های اجتماعی

باید در هر زمان برای تجارت الکترونیک کسب و کارتان برنامه داشته باشید. این روزها مردم تنها به فضای حقیقی توجه ندارند و فضای مجازی اهمیت زیادی پیدا کرده است. اگر نگاهی به کسب و کارهای موفق کنید، می بینید همه آن ها به فضای مجازی اهمیت می دهند. در کنار تلاش برای فروش در این فضا، انواع روش های تولید محتوا و آموزش را هم در نظر بگیرید.

ادامه مطلب  تفاوت قیف فروش و قیف بازاریابی (تفاوتی بسیار مهم!)

فعالیت در فضای مجازی به وب سایت محدود نمی شود و باید در انواع صفحات مجازی پر مخاطب حضور داشته باشید. فضاهایی مانند تلگرام و اینستاگرام باعث جذب مشتریان زیادی می شوند. بخش زیادی از وقت روزانه مردم در همین فضاها می گذرد و باید برنامه دقیقی برای این موضوع داشته باشید.

10- برنامه ریزی برای توسعه کسب و کار

از همان روزهای نخست برای توسعه و رشد بیزینس خود برنامه ریزی کنید. تنها نوک بینی خود را نبینید و گام های بعدی از فروش محصولات یا خدمات را تعیین نمایید. به محض این که شرایط برای حرکت در مسیر اهدافتان فراهم شد، باید برند خود را توسعه دهید. اگر در فضای امروز بیزینسی به دنبال چنین چیزی نیستید، خیلی زود هم شکست می‌ خورید.

جمع بندی

در صورتی که به دنبال راه اندازی کسب و کار شخصی هستید و انگیزه زیادی برای آن دارید، باید مراحل و گام های مختلفی را در نظر داشته باشید. داشتن نقشه راه کمک می کند در مسیر خود گمراه نشده و اقدامات موثری برای رسیدن به پیروزی انجام دهید.

در این مطلب همه کارهای لازم برای به وجود آوردن برند شخصی در ایران را توضیح دادیم که امیدواریم از آن استفاده کرده باشید. علاوه بر تمام این نکات، پیشنهاد می کنیم در دوره جامع سیستم فروش مجموعه ما شرکت کنید. در این صورت، تمام نکات لازم برای فروش بیشتر به شما آموزش داده خواهد شد و خیلی زود به موفقیت می رسید.

منبع 1  منبع 2

ثبت دیدگاه
ارسال دیدگاه
هنوز دیدگاهی برای این مطلب ثبت نشده است
keyboard_arrow_up
طراحی و توسعه توسط